Waarom gaat mijn rookmelder gaan in alarm wanneer ik niet kan zien roken?

Elk van deze situaties kan veroorzaken ongewenste alarmen:

Rookmelder moet mogelijk worden verplaatst.
Installeer rookmelders minstens 7 meter (20 voet) van apparaten zoals ovens, die verbranding deeltjes produceren. Alarmen moet minstens 3,5 meter (10 voet) zijn vanaf een hoge luchtvochtigheid, zoals douches en wasruimtes, en minstens 1 meter (3 voet) van warmte / AC openingen waar mogelijk.

Bedek of sensor kamer wordt bedekt door stof of vuil. Rookmelders zien er soms schoon, maar stof kan ophopen in de cover, zelfs in nieuwbouwwoningen. Stofzuig rookmelders regelmatig gebruik van de zachte borstel.

Insecten bedekt of verstopt de sensor kamer. Maak de rookmelder schoon met de zachte borstel van uw stofzuiger. Om de herhaalde problemen, schoon voorkomen en behandelen van de omgeving met een insectenwerend middel (Spuit geen ROOKALARM).

Alarm werd geactiveerd vanuit een ander deel van het huis. In een systeem van onderling verbonden AC of AC / DC alarmen, het apparaat dat het alarm afgaat is in een ander deel van het huis – rook aanwezig kunnen zijn, maar je kunt het niet zien.

Stroomonderbrekingen tot AC / DC rookmelders. Deze rookmelders kunnen alarm kort wanneer de stroom wordt onderbroken, dan hersteld. Stroomonderbrekingen komen vaak voor in gebieden waar nutsbedrijven schakelen roosters in de vroege uren van de ochtend.

Een losse elektrische aansluiting op AC of AC / DC rookmelders. In AC of AC / DC rookmelders, kunnen losse verbindingen met tussenpozen ontkoppel de voeding van de rookmelder. Het effect is hetzelfde als een stroomstoring. Wanneer de stroom wordt hersteld, de deelnemingsrechten kunnen alarm kort.